zondag 28 september 2014

Babyborrel

Vandaag mochten we kleine Mare gaan bewonderen , het was een superfijn feestje! Een paar zelfgemaakte cadeautjes mochten niet ontbreken.

Een pampermand met een heerlijk zacht fleecedeken en nog wat kleine spulletjes.


Tot slot nog een paar bavetjes voor mijn voorraad die stilaan een beetje groter begint te worden! Eerste homeparty begin november dus naaien geblazen hier! 





Gemakkelijke jurk en Leonie

Na een lange tijd maakte ik voor mezelf nog eens een toppertje. Een heel simpel patroon , maar toch geslaagd voor mij. 
Alhoewel ik ter hoogte van mijn borsten toch nog niet helemaal content ben , trekt te veel naar m'n zin.


Voor mijn schoonzusje haar verjaardag maakte ik in augustus nog een tas. Zij had het welbekende boek "Mijn tas" eens in haar handen en was verkocht! 
Ik koos ervoor om voor haar een Leonie te maken.







zondag 21 september 2014

Lang geleden

dat we nog eens naar een bruiloftsfeest moesten. Het bruidspaar had graag een centje , maar daar moesten we toch iets bij verzinnen natuurlijk! Een envelop vonden we maar niks , dus maakte ik snel 3 mandjes. 
Toch iets leuker om cadeau te geven! 



Dan met de centjes erin natuurlijk!






zondag 7 september 2014

Spannende uitdaging!

Al weken , wat zeg ik maanden was ik bezig met denken, zoeken,... . Het naaien bevalt me toch zo dat ik er iets mee wil doen! Zo kwam het idee om via homeparty's mijn zelfgemaakte spullen aan de man te brengen. Dus voorbije weken veel denk-en zoekwerk. En nu bandwerk!
Ik zie het helemaal zitten! Dus het mag de wijde wereld in en iedereen mag het weten ; Sew-Les is vanaf nu een onderneming! Wauw , dit klinkt zo serieus!

Dit rolde vandaag vanonder mijn machine



Slabbetjes en enkele knuffel/labeldoekjes

Ik maakte ook een Facebookpagina aan , natuurlijk Sew-Les ! 


Opvolging...

die is hier alvast verzekerd! Ons Julie wil zo graag leren naaien! Zalig toch! Ze doet dit jaar haar communie en zou zo graag zelf een naaimachine hebben. Dus dit staat alvast op haar lijstje! Maar eigenlijk hoopt ze dat Sinterklaas er misschien wel 1 brengt. Ze is zelfs plaats aan't maken op haar bureau ....zo van ; hier mijn naaimachine , daar mijn stofjes, daar schaar ,... Schattig toch!

Vanmiddag was ze in volle actie bezig!